Sådan finder du nemt og billigt et rigtig godt webhotel

Det plejede at være en rigtig stor opgave at finde et webhotel som en mindre eller mellem stor virksomhed, markedet var utrolig svær at finde hoved og hale i. Heldigvis er det ikke lige så svært længere. I dag kan du søge på Google og finde webhoteludbydere som ofte har store udvalg af forskellige løsninger i alle prisklasser. Så muligheder er i dag rigtig gode hvis du ønsker at finde dig en billig webhosting løsning til din hjemmeside eller webshop.
At vælge den rette udbyder kan godt stadig være lidt svært, dog kræver det blot lidt undersøgelse og du er godt på vej til dig første hjemmeside. Mange fokuserer på de tekniske tal som man kan finde på webhoteludbydernes hjemmesider som serverplads, trafik, antallet af email-kontoer og så videre. Sandheden er, at finde det rette webhotel som passer netop dine behov er ikke så dyrt som det før har været. Det er nemlig muligt at finde webhotel til den lave pris af 10 kroner om måneden som inkluderer alle de funktioner du kunne ønske dig som hjemmesideejer.

Find ud af hvad du har brug for

Hvis du har en lille smule webhosting erfaring, så skulle det være relativt simpelt for dig at vælge et webhotel. Har du dog ingen erfaring, så er det værd at læse anmeldelser, høre en ven, søge online eller lignende. Der er rigtig meget information om webhoteller at finde online.
Det er også muligt at kontakte de forskellige webhoteludbyderes support eller salgsafdeling for at høre hvad de tænker. Men hav in mente at de er salgsfolk og de vil selvfølgelig gerne have, at du køber netop deres produkt. Fortæl dem hvad du har brug for og før hvad de vil anbefale. Gør det ved tre eller fire forskellige udbydere for at få et mere retvisende billede af dit behov og prisklasse.
Det kan virke meget relevant at undersøge hvor meget plads og trafik de forskellige webhoteludbydere stiller til rådighed. Det er dog endnu mere vigtigt at finde ud af, om du nemt kan opgradere eller købe mere hvis nødvendigt. Det er nemlig utrolig vigtigt at din hjemmeside og online forretnings vækst bliver bremset af webhotel-virksomheden.

Ekstra funktioner og service

Skal du drive en webshop eller en anden hjemmeside som håndterer følsomme oplysninger, så er det utrolig vigtigt at du har mulighed for at tilslutning af et SSL certifikat som kan HTTPS kryptere din hjemmeside. Stort set alle betalingsmoduler såsom Stripe kræver at din hjemmeside benytter HTTPS.
Nogle webhotelejere fortrækker at have telefonisk system til deres webhoteludbyder. Det er en service som få virksomheder faktisk tilbyder, da det er en rigtig dyr service at have kørende. Derfor kommer du som kunde også til at betale en del mere hvis du vælger et webhotel med telefonsupport.
De fleste udbydere har ticket eller email support som også er den billigste løsning. Fx benytter den billige danske webhoteludbyder UnoEuro sig kun af ticket/email support, hvilket gør at pris kan holdes så lavt.

Brugervenligt kontrolpanel

Hvor vigtigt et brugervenligt kontrolpanel er meget forskellige fra person til person. Mange er tilhænger af kontrolpanelet cPanel som er brugt af utallige udbydere, også danske. cPanel har rigtig mange funktioner som du kan søge og navigere rundt i. Det kan som nybegynder godt virke lidt overvældende, da det faktisk har så mange funktioner du aldrig kommer til at bruge. 9/10 kommer højest til at bruge en lille håndfulde af de flere hundrede funktioner. Det smarte vel cPanel er, at har du først stiftet kendskab med det, så vil din oplevelse hos en anden webhoteludbydere være så meget nemmere (hvis de bruger cPanel).
UnoEuro er gået imod vinden også har deres eget unikke kontrolpanel hvilket faktisk er fungerer rigtig godt. Der er langt fra lige så mange funktioner om du kan finde i cPanel, men det er netop også det positive ved deres kontrolpanel. Det indeholder kun funktioner du som hjemmesideejer får brug for.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *